ВИКОРИСТАННЯ ВЕКТОРНОГО ОНЛАЙН-ЗАСОБУ FIGMA ЯК ІНСТРУМЕНТУ ДЛЯ ДИЗАЙНУ

Автор(и)

  • Роксолана Василівна Франчук студентка IV курсу, 41 І групи, спеціальності 014.09 Середня освіта (інформатика) факультету математики, інформатики та фізики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова; вчитель інформатики Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №91 з поглибленим вивченням інформатики.

Анотація

Використання Figma дозволяє зберігати всі зміни та коментарі в хмарному сховищі, а також забезпечує зручну роботу з іншими інструментами для розробки вебдодатків та мобільних додатків. Використання Figma дозволяє отримати необхідні знання та навички для ефективної роботи та досягнення успішних результатів у розробці проєктів.

Using Figma allows you to save all changes and comments in the cloud storage and provides convenient work with other tools for developing web and mobile applications. Using Figma allows you to gain the necessary knowledge and skills to work effectively and achieve successful results in project development.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-05-20

Як цитувати

Франчук, Р. (2024). ВИКОРИСТАННЯ ВЕКТОРНОГО ОНЛАЙН-ЗАСОБУ FIGMA ЯК ІНСТРУМЕНТУ ДЛЯ ДИЗАЙНУ. Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, (12). вилучено із https://e-journals.udu.edu.ua/index.php/ikt/article/view/1417

Номер

Розділ

Комп’ютерно-орієнтовані засоби навчання