СИСТЕМА ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ ФАКУЛЬТЕТУ. ІНТЕРФЕЙС КОРИСТУВАЧА - Московченко, Євгеній (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є створення інтерфейсу користувача web-орієнтованої системи електронного документообігу в межах навчального підрозділу університету, а саме факультету. Завданням дослідження є проектування та розробка інтерфейсу системи електронного документообігу. Об’єктом дослідження є web-орієнтована система електронного документообігу та процесів автоматизованого опрацювання документів. У дослідженні використано метод інтерв’ювання та роботи з документацією. Інтерфейс системи розроблюється з метою максимально полегшити взаємодію користувача у процесі роботи із системою електронного документообігу на факультеті.