Доцільність використання прикладних педагогічних програмних засобів для навчання інформатики у вищих навчальних закладах - Конофольська, Вікторія Вадимівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Швидкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій і, як наслідок такого процесу, перехід до інформаційного суспільства зумовлює необхідність зміни засобів та методів навчання, перш за все, у вищих навчальних закладах. Одним із таких є використання прикладних педагогічних програмних засобів для навчання під час підготовки майбутніх фахівців.