ПРИНЦИПИ РОБОТИ ТА ВИКОРИСТАННЯ СЕРЕДОВИЩА DG У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Беримець, Юлія Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Анотація. Метою дослідження є з’ясувати принцип роботи та використання середовища DG у навчальному процесі. Завданням дослідження є ознайомитись із структурою програми, яка включає в себе питання як теоретичного, так і практичного курсу. Об’єктом дослідження є середовище DG.