ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАСОБУ MAPLE НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ ТА МАТЕМАТИКИ - Мельник, Сніжана Володимирівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Анотація. Метою написання статті є з’ясувати ефективність використання програмного засобу Maple на уроках інформатики та математики. Визначити можливості математичний пакету Maple. Систематичне застосування математичного пакету у викладанні різних дисциплін (особливо математики та інформатики) дозволяє говорити про формування професійної компетентності майбутнього фахівця, у тому числі і його інформаційної компетентності починаючи ще із шкільної парти.