МОНІТОРИНГ – ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СИСТЕМІ ОСВІТИ УКРАЇНИ - Дегіна, Ольга Сергіївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
В роботі висвітлено важливість проведення моніторингових досліджень та визначено пріоритетні напрямки розробки індикаторів рівня якості освіти в Україні.