ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Простакова, Юлія Вікторівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2017)
Метою даної роботи є окреслити сучасний стан, переваги, недоліки та перспективи розвитку дистанційної освіти у вищих навчальних закладах України. Завданням дослідження є характеристика дистанційного навчання як складової українського навчально-виховного процесу та виявлення переваг та недоліків даної форми навчання. Об’єктом дослідження є дистанційне навчання у вищих навчальних закладах України, предметом дослідження є сучасний стан та перспективи розвитку дистанційного навчання. У дослідженні використано методи аналізу довідкових джерел та узагальнення особливостей досліджуваного об’єкту. Результатом роботи є характеристика сучасного стану, переваг, недоліків та перспектив розвитку дистанційної освіти у вищих навчальних закладах України.