Електронний розклад - Олексієнко, Ілля Вадимович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2016)
Метою розробки цього програмного забезпечення було створити зручний інструмент як для редагування розкладу адміністрацією факультету, так і для перегляду студентів та викладачів.