Дистанційне навчання, як засіб підтримки навчального процесу в школі - Микула, Руслан Васильович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2016)
Метою даного дослідження є висвітлення головних недоліків, які виникають під час організації дистанційного навчання у школах під час карантинів.