ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ОСВІТНІХ ВИМІРЮВАНЬ - Дриль, Світлана (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців з освітніх вимірювань для  поліпшення ефективності змісту, організації та управління навчання