КОМП'ЮТЕРНА ДІАГНОСТИКА ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ЯК ЗАСІБ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УНІВЕРСИТЕТІ - Ларцева, Лариса (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Проблемі діагностики та оцінювання знань студентів присвячені дослідження багатьох вітчизняних і закордонних науковців. Але зі стрімким розвитком комп’ютерних технологій актуальною стала комп’ютерна діагностика знань студентів. В дослідженні розкрито основні аспекти використання комп’ютерної діагностики в процесі моніторингу якості освіти.