Моніторинг сформованості фахових кометентностей майбутніх учителів технології та креслення засобами тестового контролю - Близнюк, Ростислав Ігорович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
В роботі висвітлено аналіз можливості впровадження моніторингу сформованості фахових компетентностей майбутніх учителів технології та креслення засобами тестового контролю.