УРАЗЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖ. DDOS АТАКА - Баранов, Сергій Сергійович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є вивчення способів використання уразливостей комп’ютерних мереж зловмисником на прикладі атаки на відмову у обслуговуванні. Завданням дослідження є знайти способи повного чи часткового уникнення атаки такого типу. Об’єктом дослідження є атака на відмову в обслуговуванні. Методом дослідження є збір даних на основі досвіду вчених у галузі захисту комп’ютерних систем. Предметом дослідження є принципи роботи та стратегії застосування таких атак. Результатом дослідження є методи захисту від дій зловмисника такого типу.