ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТІВ ІНТЕЛЕКТУ У РОБОТІ З ПЕДАГОГІМИ ТА СТУДЕНТАМИ ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Беседіна, Марія Олександрівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є особливості використання тестів інтелекту у роботі з педагогами та студентами вищих педагогічних навчальних закладах на основі проходження тесту на визначення рівня обдарованості. Завданням дослідження є визначення видів тестів, які доцільно використовувати педагогу у своїй професійній діяльності, аналіз світового та вітчизняного досвіду використання тестів у системі освіти, розроблення інструментарію із визначення рівня обдарованості педагогів та студентів, апробація та проведення статистичного опрацювання результатів тестування. Об’єктом дослідження є використання тестів як засобу визначення рівня обдарованості педагогів. Предмет дослідження – тести інтелекту в роботі з педагогами та студентами вищих педагогічних навчальних закладів.