ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ GOOGLE ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРЕДМЕТІВ МАТЕМАТИЧНО-ІНФОРМАТИЧНОГО ЦИКЛУ - Косяченко, Вікторія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Анотація. В тезах розкрито поняття «змішаного навчання». Проаналізовано деякі характеристики сервісів Google та розглянуто способи їх використання для організації змішаного навчання предметів математично-інформатичного циклу. Аннотация. В тезисах раскрыто понятие «смешанного обучения». Проанализированы некоторые характеристики сервисов Google и рассмотрены способы их использования для организации смешанного обучения предметов математически-информатического цикла.