ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТЕСТУ ВЕРБАЛЬНИХ, МАТЕМАТИЧНИХ, АНАЛІТИЧНИХ ЗДІБНОСТЕЙ GRE В УКРАЇНІ - Сірий, Олексій Олексійович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Україна сьогодні стоїть на шляху активного реформування освітньої сфери. Безперечно, на такому етапі, необхідно вивчати досвід інших країн, які за рейтинговими показниками посідають провідні місця. Одним із етапів при здобутті вищої освіти є навчання в магістратурі із перспективою подальшого навчання в аспірантурі. Наше дослідження спрямоване на аналіз тесту GRE, який використовують при вступі на магістерські, докторські та інші післядипломні програми в провідних країнах.