КОМП’ЮТЕРНЕ АДАПТИВНЕ ТЕСТУВАННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ЗАСІБ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗНАНЬ УЧНІВ З ДИСЦИПЛІН ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ - Свинтківська, Марія Василівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
У даній роботі розглядається застосування комп’ютерного адаптивного тестування для автоматизації контролю знань учнів при вивченні природничо-математиних дисциплін, а також як інструменту реалізації особистісно-орієнтованого навчання.