ХМАРНО-ОРІЄНТОВАНІ СЕРВІСИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Ворожбит, Данило (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Хмарні технології є перспективними інноваціями в системі освіти, адже вони розширюють можливості вчителів у їх професійній діяльності. Одним з популярних сервісів для навчання є платформи для навчання MOODLE та Google Classroom, які надають вчителям, учням та адміністраторам потужний набір інструментів для комп'ютеризованого навчання.