ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ УЧНІВ ДО ОЛІМПІАД З ІНФОРМАТИКИ - Горбунов, Микита (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
В даній роботі наведено особливості використання Інтернет-ресурсів для підготовки учнів до олімпіад з інформатики. Зазначена необхідність та актуальність вивчення розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та їх застосування в освітній сфері. Описані способи використання Інтернет-ресурсів різного типу, за допомогою яких можна більш ефективно набувати інтелектуальні та комунікативні навички необхідні для успішної підготовки до олімпіад. This article presents the features of the use of Internet resources to prepare students for computer science competitions. The necessity and urgency of studying the development of information and communication technologies and their application in the educational sphere is indicated. Describes ways to use Internet resources of various types, through which you can more effectively acquire intellectual and communication skills necessary for successful preparation for competitions.