ВИКОРИСТАННЯ ІКТ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ІНФОРМАТИКИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Волинець, Олександр (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Метою дослідження є дослід аналізу впливу використання ІКТ в шкільному курсі інформатики під час дистанційного навчання.