ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Дидилюк, Анастасія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
В роботі розглядаються проблеми використання хмаро орієнтованих технологій у процесі навчання в закладах загальної середньої освіти. Розкриваються можливості використання хмарних технологій в навчальному процесі на прикладі деяких хмаро орієнтованих сервісів. The paper considers the problems of using cloud-based technologies in the learning process in general secondary education. Possibilities of use of cloud technologies in the educational process on an example of some cloud-oriented services are opened.