ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСІВ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ РОБОТОТЕХНІКИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Конофольська, Вікторія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Метою дослідження є пошук інструментів, використання яких забезпечує якісне проведення занять з робототехніки та програмування в умовах дистанційного навчання. Зазначено коротку характеристику інструментарію онлайн симуляторів та їх переваги. Акцентовано увагу на особливостях програмування різних пристроїв. Наведено приклади використання онлайн платформ на уроках. The aim of the research is finding instruments enabling efficient online teaching of Robotics and ICT. The author briefly describes online simulation tools and their advantages, paying special attention to programming various devices, gives examples of use of online platforms at the lessons.