ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИКИ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ ЗА ДОПОМОГОЮ MICROSOFT TEAMS - Малюх, Євгенія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
В роботі розглянуто процес організації дистанційного навчання інформатики фахових молодших бакалаврів за допомогою Microsoft Teams. Використання сервісу Microsoft Teams надає учасникам освітнього процесу доступ до відеоконференцій та чату, здійснювати обмін матеріалами, зосереджені в одному місці. В результаті дослідження було визначено, що використання дистанційних технологій навчання інформатики в повній мірі забезпечило засвоєння саме практичного аспекту дисципліни та своєчасне виконання завдань студентами.