ВИКОРИСТАННЯ ДИДАКТИЧНИХ ТЕСТІВ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Кокойло, Альона Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Статтю присвячено питанням використання дидактичних тестів у навчальному процесі. Розглянуто різну класифікацію дидактичних тестів, їх особливості та етапи конструювання. Розроблено методичні рекомендації щодо поліпшення системи дидактичного тестування та покращення ефективності його використання у навчальному процесі.