ВИКОРИСТАННЯ ВІДКРИТИХ ОНЛАЙН КУРСІВ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІІН - Фесянова, Таїса (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Метою дослідження є обґрунтування та розкриття використання та впровадження відкритих он-лайн курсів під час навчання інформатичних дисциплін. У статті розглядаються характеристики платформи Prometheus і наведено досвід її використання на уроках інформатики.