ДИДАКТИЧНІ ТЕСТИ ЯК ЗАСІБ ДІАГНОСТИКИ І КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ З ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Мороз, Олексій Миколайович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Розглянуто основні аспекти створення, апробації та використання дидактичних тестів як засобу діагностики і контролю якості навчального процесу з трудового навчання. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->