ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Сурмай, Олена (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Анотація. Метою дослідження є аналіз сучасного стану використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі дошкільного навчального закладу. Завданням дослідження є аналіз засобів та технологій дистанційного навчання, які можна використовувати у роботі вихователя дитячого садочка. Результатом дослідження є власний досвід організації роботи у період пандемії COVID-2019 у закладі дошкільної освіти №142. Ключові слова: дошкільна освіта, дистанційне навчання, ІКТ, сучасні технології навчання.