ВИКОРИСТАННЯ ОНЛАЙН СЕРЕДОВИЩА ПІД ЧАС НАВЧАННЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ДИЗАЙНУ - Симоненко, Катерина (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Онлайн технології, що є нині передовими технологіями інформатизованої діяльності людства, можуть відіграти роль провідного інструменту інформатизації освіти. Одним з напрямів інформаційних технологій, що стрімко розвивається є комп’ютерна графіка та дизайн.