ВИКОРИСТАННЯ ДИДАКТИЧНИХ ІГОР НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ - Ткач, Микола (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Почала своє існування реформа нової української школи (НУШ), яка має на меті забезпечити державу згуртованими, творчими, активними та відповідальними громадянами, саме таких учнів повинні готувати школи України. Процес навчання в НУШ значно відрізняється від попереднього, він орієнтований на учня та заснований на педагогіці партнерства, інновацій та гри.