ДЕЯКІ ЕТАПИ СТАНОВЛЕННЯ ІНФОРМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Гой, Надія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Кожен етап становлення інформатики як навчальної дисципліни вимагав кропіткої праці та пройшов довгий шлях становлення. Багато вчених вивчали дане питання. Кожен з них має своє бачення, кожне з яких варте уваги.