РОЗВИТОК ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ В ПРОЦЕСІ ВИКОРИСТАННЯ ІКТ - Балжі, Михайло (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
У даному досліджені аналізується проблема активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів. Метою статті є обґрунтування ефективності використання інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення самостійної пізнавальної активності учнів при вивченні наукових дисциплін. The problem of active early recognition of diality is being analyzed. By statt © обґрунтування the effectiveness of information-communication technologies for the promotion of self-sustained, recognizable activity of scientists in the implementation of scientific discipleships.