СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ НАВЧАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ЇХ ФУНКЦІЇ ТА ВИКОРИСТАННЯ - Косяченко, Вікторія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Анотація. В тезах проаналізовано комп’ютерні навчальні технології. Розглянуто основні характеристики засобів комп’ютерних навчальних технологій, їх переваги та недоліки. Обґрунтовано необхідність використання комп’ютерних навчальних технологій у школі. Аннотация. В тезисах проанализированы компьютерные учебные технологии. Рассмотрены основные характеристики средств компьютерных обучающих технологий, их преимущества и недостатки. Обоснована необходимость использования компьютерных учебных технологий в школе.