СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЙ СТВОРЕННЯ WEB-САЙТІВ - Голобородько, Олексій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Анотація. На сьогоднішній день одне з ключових місць в розвитку всесвітньої павутини відведено процесу створення web-сайтів. Web-сайти є базовими документами World Wide Web і для їх створення існує значна кількість різних технологій. В тезах розглянуто деякі з них. Abstract. Today, one of the key places in the development of the World Wide Web is given to the process of creating web-sites. Web-sites are the basic documents of the World Wide Web and there are many different technologies for their creation. Some of them are considered in the abstracts.