ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ СЕРВІСІВ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ - Петренко, Тетяна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Використання хмарних сервісів при підготовці майбутніх вчителів інформатики