НАДІЙНІСТЬ ТЕСТУ ЯК ХАРАКТЕРИСТИКА ТОЧНОСТІ ВИМІРЮВАННЯ - Кучеренко, Інна Іванівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Якість тестових матеріалів, які використовуються для оцінювання навчальних досягнень з метою діагностики, контролю, навчання, повинна відповідати статистичним нормам. У матеріалі описано процедуру визначення одного із найважливіших показників якості тесту в класичній теорії тестів – надійності із використанням поширеного програмного додатку MS Excel.