МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО МОДЕЛЮВАННЯ ПРИСТРОЇВ НА 8-БІТНИХ МІКРОКОНТРОЛЕРАХ В ПРОГРАМНОМУ СЕРЕДОВИЩІ PROTEUS - Заєць, Олександр (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Дане дослідження демонструється процес моделювання мікроелектронних пристроїв на 8-бітних контролерах у середовищі Proteus. Воно охоплює ключові етапи цього процесу, включаючи аналіз вихідних даних, схемотехнічне проектування, розробку програмного коду, проведення симуляцій, аналіз результатів та вдосконалення проекту. This article demonstrates the process of modeling microelectronic devices on 8-bit controllers in the Proteus environment. It covers the main stages of this process, including the analysis of initial data, circuit design, program code development, simulation, analysis of results, and project improvement.