ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЇХ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Кобчик, Світлана (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Використовуючи технологію змішаного навчання у своїй роботі, можемо зробити такі висновки. Використання технологій змішанного навчання: - надає більшу свободу учням — де і коли скористатися онлайн-сервісом — особистий вибір кожного (наприклад, три рази на день по 10 хвилин чи 30 хвилин за один раз); - виховує самостійність та відповідальність студента; - розвиває в учнів відчуття впевненості у собі через попередню підготовку, а отже знімає страх перед публічним вивченням нового матеріалу; - скорочує час на перевірку домашніх вправ, тож з’являється більше часу для групових та парних комунікативних завдань, де викладач лише виконує роль фасилітатора (помічника); тощо. У ході написання магістерської роботи я створюю Web-сайт «Технології змішаного навчання», застосування якого в подальшому дасть змогу учням і вчителям вільно користуватись онлайн – платформами для змішаного навчання.