РОЗРОБКА ТА АНАЛІЗ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ ОДЯГУ ТА ВЗУТТЯ - Веселов, Данило (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Робота присвячена розгляду процесу розробки та аналізу інтернет-магазину одягу та взуття. Досліджено ключові аспекти, які потрібно враховувати при створенні ефективного та конкурентоспроможного онлайн-магазину у модній індустрії. В роботі розглядаються такі питання, як вибір платформи для інтернет-магазину, дизайн та навігація сайту, стратегії маркетингу та просування, а також аналіз конкурентів і визначення унікальних переваг. Висвітлюються найкращі практики та інноваційні підходи до створення успішного онлайн-магазину в галузі моди. Ця робота буде корисною для бізнесменів, які планують розширити свою присутність в інтернеті та залучити більше клієнтів у сегменті одягу та взуття.