РОЗРОБКА ВЕБ-САЙТУ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО ІТ-СТАРТАПУ З ЕЛЕМЕНТАМИ ІНТЕРАКТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Свириденко, Алексія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є розроблення дизайну веб-сайту для українського ІТ-стартапу з елементами інтерактивної взаємодії, а саме створення якісного онлайн-простору, що відображає інноваційний характер та пропозиції компанії. Завданням дослідження є проектування та розробка веб-платформи, яка надасть користувачам зручний інтерфейс для взаємодії з продуктом. Об’єктом дослідження є веб-сайт ІТ-стартапу, а предметом - елементи інтерактивної взаємодії. У дослідженні використовуються сучасні методи дизайну та розробки веб-інтерфейсів. Результатом дослідження є створення функціонального та естетичного веб-сайту, який підтримує інтерактивну взаємодію з користувачами та сприяє розвитку бізнесу ІТ-стартапу в онлайн-середовищі. The purpose of the study is to develop a website design for a Ukrainian IT startup with interactive elements, namely, to create a high-quality online space that reflects the innovative nature and offers of the company. The objective of the study is to design and develop a web platform that will provide users with a user-friendly interface for interacting with the product. The object of the study is the website of an IT startup, and the subject is the elements of interactive interaction. The study uses modern methods of web interface design and development. The result of the study is the creation of a functional and aesthetic website that supports interactive interaction with users and promotes the development of an IT startup's business in the online environment.