ВІЛЬНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Токар, Іван (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Анотація. Метою дослідження полягає в розкритті поняття «вільне програмне забезпечення», аналіз способів поширення програмного забезпечення. Виявлення переваг та недоліків використання вільного програмного забезпечення шляхом порівняння з комерційним програмним забезпеченням. Аннотация. Целью исследования заключается в раскрытии понятия «свободное программное обеспечение», анализ способов распространения программного обеспечения. Выявление преимуществ и недостатков использования свободного программного обеспечения путем сравнения с коммерческим программным обеспечением.