ПРОЄКТУВАННЯ ВЕБ-ОРІЄНТОВАНОЇ СИСТЕМИ ІНТЕГРАЦІЇ ВЕБ-СЕРВІСІВ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ - Колодрівський, Іван (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Метою дослідження є створення веб-орієнтованої системи інтеграції веб-сервісів закладу освіти. Завданням дослідження є аналіз існуючих інструментів інтеграції веб-сервісів, створення системи для інтеграції веб-сервісів закладу освіти. Об’єктом дослідження є веб-орієнтована система для інтеграції веб-сервісів навчального закладу. Веб-орієнтована система для інтеграції веб-сервісів закладу освіти створюється з метою спрощення доступу та створення єдиної системи з вже існуючих веб-сервісів закладу освіти.