РОЗРОБКА МОБІЛЬНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАСОБУ ДЛЯ РОЗПІЗНАВАННЯ ЖЕСТІВ ТА ЕМОЦІЙ - Лапін, Владислав (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Мета дослідження полягає в тому, щоб створити інноваційний програмний засіб, використання якого здатне точно виявляти та інтерпретувати жести та емоції в реальному часі. Цілі включають удосконалення концепції орієнтованих на мобільні пристрої програмних засобів для розпізнавання жестів і емоцій, аналіз існуючих технологій, розробку надійного та зручного програмного засобу та оцінку його ефективності. Об’єктом дослідження є мобільні android-додатки для розпізнавання емоцій та жестів, а предмет дослідження є потенціал мобільних технологій для покращення використання людиною комп’ютера і розширення можливостей мобільних обчислень. The goal of the research is to create an innovative software tool, the use of which is able to accurately detect and interpret gestures and emotions in real time. The goals include improving the concept of mobile-oriented gesture and emotion recognition software, analyzing existing technologies, developing a reliable and user-friendly software, and evaluating its effectiveness. The object of research is mobile android applications for recognition of emotions and gestures, and the subject of research is the potential of mobile technologies to improve human use of the computer and expand the capabilities of mobile computing.