РОЗРОБКА ВЕБ-ДОДАТКУ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ЗАВДАННЯМИ (TASK MANAGEMENT SYSTEM) З ВИКОРИСТАННЯМ C# ТА ASP.NET - Костюченко, Даниїл (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
У даній роботі розглянуто процес розробки веб-додатку для управління завданнями (Task Management System) з використанням мови програмування C# та фреймворку ASP.NET. Додаток розроблено з метою полегшення управління завданнями в організації, надаючи користувачам зручний інтерфейс та необхідний функціонал. Процес розробки включає аналіз вимог, проектування бази даних, реалізацію функціональності та тестування додатку. Результатом роботи є функціональний веб-додаток, що допомагає керувати завданнями з ефективністю та зручністю.