СОЦІАЛЬНА МЕРЕЖА ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ - Шермер, Валентин (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою роботи є розробка соціальної мережі для підприємців малого та середнього бізнесу, яка сприятиме ефективній взаємодії та обміну відомостями. Завданням дослідження є створення платформи на основі сучасних IT-технологій, яка б дозволяла користувачам легко обмінюватися досвідом, новинами та ресурсами. Об’єктом дослідження є взаємодія в рамках професійної спільноти підприємців. Предметом дослідження є функціональні можливості та інтерфейс соціальної мережі.