МУЛЬТИМЕДІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В СЕРЕДНІЙ ОСВІТІ - Оляновская, Яна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
У ході написання магістерської роботи було розроблено електронний курс "Мультимедіа технології",за допомогою якого учні зможуть слідкувати за процесом створення 3D-моделей та анімації з методичними поясненнями та рекомендаціями - тим самим навчаючись створювати їх власноруч.