РОЗРОБКА ВЕБ-ДОДАТКУ ДЛЯ ПЛАНУВАННЯ РОБОЧОГО ДНЯ - Козачинський, Богдан (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є розробка веб-додатку для зручного та швидкого планування ефективного робочого чи вихідного дня в умовах дистанційного навчання для мотивації вчитись та самодисципліни. Можливість прозоро бачити робочий графік викладачів. Завданням дослідження є створення зручного та ефективного інструменту, який допоможе студентам та викладачам у плануванні та організації їхніх завдань, збереженні нотаток та відстеженні прогресу їх виконання з нагадуваннями. Об’єктом дослідження є веб-додаток для встановлення цілей в кооперації з календарем і нагадуваннями. Предметом дослідження є функціональні можливості та інтерфейс веб-додатка, процес планування та управління задачами, вплив додатка на підвищення продуктивності та досягнення поставлених цілей користувачами. Результатом дослідження є повна підготовка веб-додатку для подальшого використання студентами|викладачами.