СТВОРЕННЯ ЗАХИЩЕНОГО МЕРЕЖЕВОГО СХОВИЩА ДАНИХ В ОРГАНАХ ПРАВОСУДДЯ - Гостренко, Максим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою роботи є проектування, та впровадження захищеного мережевого сховища для органів правосуддя. Завданнями роботи є аналіз сучасного стану мережевих сховищ в органах правосуддя в Україні, розгляд та порівняння технологій розробки мережевих сховищ, підбір технологій для розробки захищеного мережевого сховища, створення, впровадження та тестування захищеного мережевого сховища в органах правосуддя. Об’єктом роботи є захищені мережеві сховища. Предметом роботи є створення мережевого сховища для органів правосуддя та захист його даних. Результатом роботи є база знань про апаратне та програмне забезпечення мережевих сховищ, захист даних, а також розроблене на її основі захищене мережеве сховище даних для органів правосуддя.