ВЕБ-ОРІЄНТОВАНА СИСТЕМА НАВЧАННЯ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ “PYTHON” - Фоменко, Олег (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є розробка веб-орієнтованої системи для навчання мови програмування «Python». Завдання дослідження полягає у тому, щоб уточнити та проаналізувати поняття веб-орієнтованої системи навчання, визначити популярні веб-орієнтовані системи та їх використання в освітньому процесі, розробити веб-орієнтовану систему для навчання мови програмування «Python», а також впровадити його в навчальний процес. Об’єктом дослідження є веб-орієнтовані системи навчання мови програмування «Python», а предметом дослідження є процес розробки веб-орієнтованої системи. Результатом дослідження буде розроблений курс на веб-орієнтованій системі для навчання мови програмування «Python» із запропонованими підходами, що підвищать ефективність проходження навчального курсу.