СТОХАСТИКА - Павлюк, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
У статті аналізується введення поняття стохастики у шкільний курс геометрії за допомогою міжпредметних звязків. The article analyzes the introduction of the concept of stochastics into the school course of geometry by means of cross-curricular connections.