СТВОРЕННЯ САЙТУ РЕКОМЕНДАЦІЙ АПАРАТНО-ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ “РОЗУМНИМ БУДИНКОМ” ЗА ДОПОМОГОЮ ПЛАТФОРМИ WIX - Бурядник, Єлизавета (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Дослідження присвячене аналізу та розробці рекомендацій для створення веб-сайту з використанням апаратно-програмного забезпечення систем управління "розумним будинком".